Мениджър за един ден – Джуниър Ачийвмънт – България

Председателят на Общински съвет – Силистра заедно със свои колеги днес, бе домакин на националната инициатива „Мениджър за един ден“ 2018 г.. В подписан двустранен договор между д-р Мария Димитрова – Председател на ОбС и Петър Хвърчилов – ученик от ПЗГ „Добруджа“ гр. Силистра са вписани условията, при които Хвърчилов застава на председателския стол на 30 октомври в рамките на националната инициатива за целта на обучението.
Програмата Джуниър Ачийвмънт България цели приобщаването на младите хора към бизнес средата на работа, към опознаване на дейността и отговорностите на различните видове власти в страната ни и „учение чрез практика“. „Днешният ден на поемане на отговорност е изключително важен за Вас младите хора на Силистра“. – каза д-р Димитрова при посрещане на представителите – участници в програмата.
В рамките на работния ден ще бъдат разгледани редица административни въпроси, които ще се подложат на обсъждане на бъдещи заседания на комисии в Общинския съвет – Силистра. В края на работния ден Петър Хвърчилов ще получи сертификат за своята работа.

Снимка на Общински съвет - Силистра.

Снимка на Общински съвет - Силистра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *