МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН

На 30 октомври 2018г., 15 ученици от ПЗГ „Добруджа” се включиха в Световната инициатива ”Мениджър за един ден”, организирана за 17 година в България от Джуниър Ачийвмънт България.
Под надслова „Вдъхнови бъдещето“ Джуниър Ачийвмънт България отвори регистрацията за организации-домакини в 17-то издание на „Мениджър за един ден“.Да посрещнат младите предприемачи по покана на Училищното настоятелство на гимназията се регистрираха: „Агромашина Груп” ООД, „Елит Сервиз” ЕООД, „Пътно поддържане” ООД, „Агро Сев-Мар” ООД и „Метан плюс” ООД. Утвърдени лидери и професионалисти от петте фирми, притежаващи и обслужващи машини, в т.ч. и земеделска техника, предоставиха възможност на младежите да се запознаят с настоящето и бъдещето на професията на своя титуляр за деня. Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потопиха своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие. На практика им показаха какви са задълженията и отговорностите на управителят, търговският представител, механиците и техниците.
По инициатива на председателя на Общински съвет- Силистра, в кампанията се включи и местният законодателен орган като за един ден Председател на Общинския съвет беше Петър Хвърчилов от 12 клас.

Благодарим на всички работодатели за вълнуващите мигове, мотивиращи младите хора да се учат, да търсят новото и да повишават компетенциите си!

Снимка на ПЗГ "Добруджа" - Силистра.

Снимка на ПЗГ "Добруджа" - Силистра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *